FIDEUS AMB COSTELLA

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

 

LA RECEPTA

 

INGREDIENTS

  • 380 g de costella de porc tallada a trossets
  • 4 tasses (de cafè) de fideus “perla”
  • 8 cullerots de caldo de carn o de pollastre
  • 3 cebes mitjanes
  • 2-3 tomàquets madurs
  • Oli, sal

ELABORACIÓ

1 . Salar la costella i FREGIR-LA amb oli en una cassola. Quan estigui rossa, la traiem i la reservem.

2. SOFREGIM LA CEBA amb l’oli de fregir la costella. Quan comenci a estar transparent, hi AFEGIM EL TOMÀQUET RATLLAT sense llavors.

3. POSEM ELS FIDEUS a la cassola, donant-los un parell de tombs amb el sofregit i incorporem LA COSTELLA.

4. AFEGIM EL BROU CALENT a la cassola, remenant-ho bé, i ho deixem bullir a foc mig fins que els fideus estiguin cuits (el temps de cocció és diferent en cada marca de pasta).

5. PROVAR-HO i rectificar-ho de sal, si cal. També podem posar una mica més de caldo si queda molt sec.

Els intents del sofregit d’enganxar-se es neutralitzen ràpid afegint més caldo. Si no tenim caldo, també hi podem posar aigua calenta. Tampoc cal que la pasta quedi massa cuita, potser és millor parar el foc quan encara li falta un minut i deixem que acabi de coure fora del foc

ESTRIS. Una cassola que no s’enganxi i un ratllador que no rellisqui.

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari