FIDEUS AMB COSTELLA
LA RECEPTA
INGREDIENTS
- 380 g de costella de porc tallada a trossets
- 4 tasses (de cafè) de fideus “perla”
- 8 cullerots de caldo de carn o de pollastre
- 3 cebes mitjanes
- 2-3 tomàquets madurs
- Oli, sal
ELABORACIÓ
1 . Salar la costella i FREGIR-LA amb oli en una cassola. Quan estigui rossa, la traiem i la reservem.
2. SOFREGIM LA CEBA amb l’oli de fregir la costella. Quan comenci a estar transparent, hi AFEGIM EL TOMÀQUET RATLLAT sense llavors.
3. POSEM ELS FIDEUS a la cassola, donant-los un parell de tombs amb el sofregit i incorporem LA COSTELLA.
4. AFEGIM EL BROU CALENT a la cassola, remenant-ho bé, i ho deixem bullir a foc mig fins que els fideus estiguin cuits (el temps de cocció és diferent en cada marca de pasta).
5. PROVAR-HO i rectificar-ho de sal, si cal. També podem posar una mica més de caldo si queda molt sec.
Els intents del sofregit d’enganxar-se es neutralitzen ràpid afegint més caldo. Si no tenim caldo, també hi podem posar aigua calenta. Tampoc cal que la pasta quedi massa cuita, potser és millor parar el foc quan encara li falta un minut i deixem que acabi de coure fora del foc
ESTRIS. Una cassola que no s’enganxi i un ratllador que no rellisqui.
"Trackback" des de la teva web.