ÀNEC A LA TARONJA

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Notícies, Novetats

 Ingredients:

  •  1 ànec mut de 1,800 aprox.
  • sal i pebre
  • farina de blat de moro 2 cullerades
  • oli d’oliva , 4 cullarades soperes
  • caldo d’aviram
  • 1/2 got de suc de taronja
  • un got de tallat de xerès sec
  • la pell de dues taronges , ratllada

 

 Elaboració:

Tallem l’ànec a octaus . el salpebrem i l’enferinem , el reservem.

En una cassola de fang hi posem l’oli i daurem l´ànec .

Un cop daurat hi afegim la mitat del brou. tapem la cassola i ho deixem coure

a foc lent aproximaament una hora i mitja .

Quan veiem que està cuit hi afegim a la cassola el suc de taronja i la ratlladura

de la pell .

Si ha sobrat farina ho barregem amb el xerès sec i ho afegim a la cassola.

Ho remenem bé perquè la salsa no quedi tant líquida .

Ho servim acompanyat de talls de taronja al voltant.

Es recomana fer-ho el dia abans i escalfar-ho al moment de servir .

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari