Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics

 

TRUITA DE DIJOUS GRAS

 Ingredients per a 4 persones :

  1.  4 ous camperols
  2.  4 talls de botifarra negra ampla
  3.  4 talls de botifarra blanca ampla

 Elaboració:

En una paella hi posem una mica d’oli d’oliva Verge , no gaire.

Barrejarem bé tots els ous en un bol (amb una mica de sal ) No només s’han de barrejar, sinó que s’han d’emulsionar una mica…fins que veieu que surten bombolles pels costats. Així us quedarà la truita més esponjosa.

En un plat apart tenim els talls de botifarra ja sense pell

Tirem els ous batuts a la paella i abans de girar la truita reservem una mica d’ou apart .

Posem la botifarra sense pell , una de cada color perquè quedi més vistós , i acabem de tirar l’ou reservat .

Amb una altre plat o una tapadora girem la truita i la deixem a la paella fins que estigui feta.

ja tenim una truita ben maca per aquest

DIJOUS LLARDER

 

 

 

 

 

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari