28 DE MAIG DIA INTERNACIONAL DE L’HAMBURGUESA

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Notícies, Ofertes, Ofertes setmanals

AQUESTA SETMANA,

Totes les hamburgueses de la casa les podrà comprar  a 1 eur la unitat, de porc, porc i vedella, vedella sola,  de pollastre, de paó, amb ceba, amb bacó, també  de formatge, de sobrassada, amb all i julivert, barrejades o al gust que prefereixi,

MILLOR PREU, LLOM A 7,90 €

EN PROMOCIÓ, TRUITA DE PATATES A 11,20 €

ÀNEC A LA TARONJA

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Notícies, Novetats

 Ingredients:

  •  1 ànec mut de 1,800 aprox.
  • sal i pebre
  • farina de blat de moro 2 cullerades
  • oli d’oliva , 4 cullarades soperes
  • caldo d’aviram
  • 1/2 got de suc de taronja
  • un got de tallat de xerès sec
  • la pell de dues taronges , ratllada

 

 Elaboració:

Tallem l’ànec a octaus . el salpebrem i l’enferinem , el reservem.

En una cassola de fang hi posem l’oli i daurem l´ànec .

Un cop daurat hi afegim la mitat del brou. tapem la cassola i ho deixem coure

a foc lent aproximaament una hora i mitja .

Quan veiem que està cuit hi afegim a la cassola el suc de taronja i la ratlladura

de la pell .

Si ha sobrat farina ho barregem amb el xerès sec i ho afegim a la cassola.

Ho remenem bé perquè la salsa no quedi tant líquida .

Ho servim acompanyat de talls de taronja al voltant.

Es recomana fer-ho el dia abans i escalfar-ho al moment de servir .