ELS NOSTRES CANELONS

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

Ingredients per a 4 persones:

 • 500 g de vedella per rostir
 • 500 g de magre de porc
 • 1/2 pollastre de pagès
 • 4 cebes de Figueres
 • 4 pastanagues
 • 1 porro
 • 1 cabeça d’alls
 • 500 ml de vi ranci
 • 1 l de llet
 • 60 g de farina 60 g de mantega
 • 10 plaques de pasta fresca per a lasaña
 • 100 g de formatge Maó curat
 • llard
 • sal
 • pebre negre
 • nou moscada

Preparació:

Talleu la carn per rostir a daus i les verdures també. En una cassola, poseu-hi oli i llard, rossegeu la carn salpebrada ben daurada i retireu-la. A la mateixa cassola, poseu-hi les verdures i sofregiu-les. Un cop sofregides, torneu a posar-hi la carn i afegiu-hi el vi ranci. Tapeu la cassola. Aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, fins que estigui cuita la carn. Finalment,  Retireu-ho del foc. Per a la beixamel: poseu la llet al foc i lligueu-la amb un roux de mantega i farina. Poseu-hi sal, pebre i nou moscada i reserveu-ho. Tritureu la carn rostida i barregeu-hi la meitat de la beixamel. Estireu les plaques de pasta i farciu-les amb una mànega pastissera. Enrotlleu-les. En una placa per anar al forn, poseu-les ben cobertes de beixamel i deixeu-les 20 min, amb el formatge ratllat per sobre. Ja ho podeu emplatar.

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari