GALTES DE PORC AL FORN

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

Ingredients:

 • 4 galtes porc
 • 1 ceba
 • 2 ó 3 grans d’all
 • 1 pastanaga
 • 2 tomàquets petitons ratllats
 • 1 got vi negre
 • 1 copeta de conyac
 • 2 gots brou de carn o verdures
 • 1 farcellet d’herbes (Farigola, llorer, orenga, romaní…..)
 • Oli d’oliva verge extra
 • Sal
 • Pebre negre

 Preparació:

A la safata del forn posem la ceba tallada en juliana, els alls, la pastanaga i el tomàquet ratllat, amb un raig d’oli d’oliva i al damunt les galtes amb un altre raig d’oli al damunt. Les posem al forn fort durant uns 15 minuts perquè se’ns daurin. Aboquem el vi juntament amb el brandi sobre la carn i seguim la cocció a 175 º durant uns 20 minuts, donant-li una volta a les galtes. Quan l’alcohol s’hagi evaporat reguem amb el caldo i salpebrem al gust. Posem el forn a 160 º durant 50-60 minuts, donant-li la volta a la carn durant la cocció unes dues o tres vegades perquè es dauri per igual. Servim les galtes amb el suc que hagi quedat a la safata. Les podem acompanyar amb unes mongetes cuites.

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari