FILET DE VACA AMB FOIE

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

Ingredients:

  • 1 filet de vaca per persona
  • 1 rodanxa de foie fresc per persona
  • 100 cl de Vi olorós Pedro Ximénez
  • Oli d’oliva Verge Extra
  • Sal maldon

Elaboració:

Posar en un cassó a foc suau el Pedro Ximénez a reduir. Quan quedi la meitat de la quantitat que hem posat, retirar del foc.
En una planxa de cuinar o una paella gran, posar una mica d’oli d’oliva verge extra i fer el filet per ambdós costats. Ha de quedar segellat per fora però rosat per dins.
Sense gens d’oli posar la rodanxa de foie i daurar per ambdós costats.
Per muntar el plat, posar el filet de carn i a sobre aquest disposar el foie fresc. Afegir una mica de sal maldon per sobre i regar amb la reducció de Pedro Ximénez.

Publicat per Eduard (De plat en plat) a Malgrat de mar

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari