EL CONILL I LA SEVA CARN

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

 RAONS PER MENJAR CONILL

La carn de conill és un aliment adequat per a incloure en una dieta equilibrada, completa i sana, perquè …

És una carn magra.

És font de proteïnes.

Té un alt contingut en fòsfor, és font de seleni i potassi.

Té un alt contingut en cianocobalamina (B12), niacina (B3) i piridoxina (B6).

Té una gran versatilitat gastronòmica, ja que admet una àmplia varietat de formes de preparació i cuinat

És una carn saborosa que agradarà a tota la família.

És una carn tradicional de la nostra cuina mediterrània

Les seves propietats culinàries solen incorporar espècies i herbes aromàtiques, per la qual cosa es pot prescindir de la sal en la seva preparació.

 

 

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari