TRUITA DE BOTIFARRA

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

LA RECEPTA

Ingredients

  • 3 ous
  • 7 o 8 rotllanes de botifarra (blanca, negra, d’ou o del perol)
  • cansalada

Preparació:

Tallem la cansalada a daus i la posem a una paella (sense oli) que es comenci a fregir a foc baix fins que la cansalada tregui tot el greix i quedin llardons.

Mentre, traiem la pell a les botifarres i les tallem a rotllanes.

Quan tinguem els llardons fets, els retirem del foc així com també el greix que haurà tret, (però el reservarem perquè serà amb aquest greix que farem les truites).

Ara ja ho tenim tot a punt.

Posem a la paella una cullerada de greix, les rotllanes de botifarra negre (8 o 10) uns llardons dels que hem fet (3 o 4), els tres ous batuts i fem la truita normal però sense tancar, la deixarem rodona.

 

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari