ARRÓS A LA CASSOLA

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

 LA RECEPTA

Ingredients:

  1. 400 g – Arròs
  2. 1/4 – Conill tallat a trossos
  3. Costella de porc a trossos petits
  4. 4 ales de pollastre
  5. 4 salsitxes fornell
  6. 1 ceba trinxada
  7. 1 gra d’all picat
  8. 2 tomàquets madurs ratllats
  9. 1 litre i quart d’aigua
  10. sal
  11. oli

 Preparació :

EN UNA CASSOLA DE TERRA POSEM EL GRA D’ALL,

L’OLI I UNA MICA DE SAL , SEGUIDAMENT POSEM LA COSTELLA

DE PORC , EL CONILL , EL POLLASTRE I LES SALSITXES FINS QUE

ESTIGUIN BEN DAURATS .

HO RETIREM I AMB EL MATEIX OLI FEM UN SOFREGIT DE CEBA

I TOMÀQUET .

QUAN EL SOFREGIT ESTIGUI BEN FOSC REINCORPOREM ELS TROSSOS

DE CARN I REMENEM EL CONJUNT .

AFEGIM L’ARRÒS , HO BARREGEM AMB EL SOFREGIT I HI TIREM AIGUA BULLENT.

HO DEIXEM BULLIR 15 MINUTS , APROXIMADAMENT.

SI A MIG COURE VEIEM QUE HI FALTA AIGUA , N’HI AFEGIM , SEMPRE BULLENT

bon profit !

 

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari