COCA DE GREIXONS

Escrit per Josep & Dolors el . Desat a Consells Pràctics, Novetats

 LA RECEPTA

 Ingredients:

4 – Ous

110 g – Sucre

200 g – greixons

1/2 kg – Farina

20 g – Llevat premsat

100 g – Pinyons

20 cl – Oli

1 copa – Anís dolç

Aigua

Preparació:

Barregeu 3 ous, l’oli, 100 g de sucre i el llevat desfet amb una mica d’aigua tèbia.

Afegiu-hi la farina a poc a poc, fins formar una massa homogènia.

Barregeu-hi els greixons esmicolats i l’anís.

Esteneu la pasta en una plata untada amb oli.

Pinteu-la amb ou batut i escampeu-hi els pinyons i la resta del sucre per sobre.

Deixeu-ho reposar perquè fermenti i s’espongi.

Poseu la coca al forn a uns 180º uns 25 minuts.

 Variacions:

Es pot afegir a la massa una mica de canyella.

 

 

 

"Trackback" des de la teva web.

Josep & Dolors

Som en Josep i la Dolors de Can Fornell.

Deixa un comentari